TÜRMOB Üyeleri ve Stajyerleri için ACCA Başvuru Ücretlerinde Artış Yapılmayacaktır

TÜRMOB Üyeleri ve Stajyerleri için ACCA Başvuru Ücretlerinde Artış Yapılmayacaktır

 

ACCA ile yaptığımız stratejik ortaklık gereği, ders muafiyetlerimiz devam ederken, üyelerimiz ve stajyerlerimiz için indirimli başvuru süresi de 31 Mart 2024 tarihine kadar uzatılmıştır.

Her yıl mart ayında ACCA tarafından güncellenen ve artış yapılan başvuru ücretleri, bu yıl TÜRMOB üyeleri ve stajyerlerine özel olarak sabit kalmıştır. Üyelerimiz 79 £, stajyerlerimiz ise 49 £ ödeyerek gerçekleştirdikleri kayıtlarını bu yıl da aynı ücretler üzerinden yapmaya devam edeceklerdir.

ACCA’ye kaydolan üyelerimiz, aşağıdaki indirimleri alacaklar ve yalnızca ilk kayıt ücreti olan 79 £’u ödeyerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.;

* 1 yıl süresince yıllık öğrencilik aidatı ödemeyeceklerdir. (122£)
* ACCA’nin toplam 9 sınavından 225£ ödeyerek muaf olacaklardır.  
* İleri Vergilendirme (ATX) sınav ücretinden de muaf olacaklardır. (185 £ değerinde)

ACCA’ye kaydolan stajyerlerimiz ise aşağıdaki indirimleri alarak yalnızca 49 £’luk bir kayıt ücreti ödeyerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

* İlk yıl öğrencilik aidatı ödemeyeceklerdir. (122 £ değerinde)
* ACCA’nin toplam 9 sınavından 225£ ödeyerek muaf olacaklardır.
 

Bu muafiyetlerden yararlanmaya devam etmek için üye ve stajyerlerimizin ACCA’ye kayıtları esnasında “Registration Code” bölümüne aşağıdaki kodları girmeleri yeterli olacaktır:

TÜRMOB Üyesi: TKT
TÜRMOB Stajyeri: FTB

Ücret muafiyetlerine ilişkin detaylı bilgiye TÜRMOB ve ACCA Muafiyet Anlaşması Ücret Muafiyeti dokümanından ulaşabilirsiniz.