XX. Türkiye Muhasebe Kongresi web sitesi kullanıma açıldı

XX. TÜRKİYE MUHASEBE KONGRESİ RESMİ İNTERNET SİTESİ (www.tmk2018.org) KULLANIMA AÇILMIŞ OLUP, KONGRE KAYITLARI SİTEDEN YAPILABİLMEKTEDİR.

 

DİJİTALLEŞME SÜRECİNDE DEĞİŞEN İŞ HAYATI ve MUHASEBE MESLEĞİNİN YENİDEN YAPILANMASI

“Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler”

 

5-6 Ekim 2018 tarihlerinde Hilton Bomonti Kongre Merkezi İSTANBUL’da, TÜRMOB ev sahipliğinde gerçekleşecek olan XX. Türkiye Muhasebe Kongresi resmi internet sitesi www.tmk2018.org kullanıma açılmış olup, kongre kayıtları siteden elektronik olarak yapılabilmektedir.

 

Her 4 yılda bir düzenlenen ve Türkiye’nin Muhasebe Olimpiyatları olarak kabul görmüş “Türkiye Muhasebe Kongreleri” muhasebe mesleğinin sorunlarının, geleceğe dönük gelişmelerinin Dünya ve Türkiye’deki gelişmelerle beraber tartışıldığı mesleki ve akademik bir platformdur.

 

Muhasebe mesleği yasal statüsüne kavuştuktan sonra, 1992 yılından bu yana Kongreler TÜRMOB’un organizasyonu ile gerçekleştirilmektedir. Kongre ana temaları mesleğin önemli sorunları ile mesleki gelişim alanları dikkate alınarak güncel ve geleceği kavrayarak belirlenmektedir. Türkiye Muhasebe Kongreleri, her 4 yılda bir Kasım aylarında farklı ülkelerde gerçekleştirilen Küresel Muhasebe Olimpiyatları olarak adlandırılan “Dünya Muhasebeciler Kongreleri” öncesi gerçekleştirilmektedir.

 

5-6 Ekim 2018’de XX. Türkiye Muhasebe Kongresi İstanbul’da toplanacaktır. Yaklaşık 2500 katılımcının beklendiği, XX. Türkiye Muhasebe Kongresi’nin ana teması "Dijitalleşme Sürecinde Değişen İş Hayatı ve Muhasebe Mesleğinin Yeniden Yapılanması-Yerel/Küresel Meseleler, Küresel/Yerel Çözümler” olarak belirlenmiştir.

 

Siz değerli meslek mensuplarını, akademisyenleri, kamu ve özel sektörün temsilcilerini, iş dünyasını ve tüm ilgilileri Kongremize katılmaya ve destek vermeye davet ediyoruz….

XX. Türkiye Muhasebe Kongresi web sitesi...>>>