TÜRMOB Üyeleri ve Stajyerleri için 2019 yılında ACCA Başvuru Ücretlerinde Artış Olmayacak

TÜRMOB Üyeleri ve Stajyerleri için 2019 yılında ACCA Başvuru Ücretlerinde Artış Olmayacak

 

ACCA ile yaptığımız anlaşma gereği, ders muafiyetlerimiz devam ederken, üyelerimiz ve stajyerlerimiz için indirimli başvuru süresinin 31 Mart 2019 tarihinde sona ereceği duyurulmuştu.

Her yıl mart ayında ACCA tarafından güncellenen ve artış yapılan başvuru ücretleri, bu yıl TÜRMOB üyeleri ve stajyerlerine özel olarak sabit kalmıştır. Üyelerimiz 79 £, stajyerlerimiz ise 120 £ ödeyerek gerçekleştirdikleri kayıtlarını bu yıl da aynı ücretler üzerinden yapmaya devam edeceklerdir.


Mevcut ücret ve indirimlere göre;

ACCA’ye kayıt olan üyelerimiz, aşağıdaki indirimleri alacaklar ve yalnızca ilk kayıt ücreti olan 79 £’u ödeyerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

  • 3 yıl süresince yıllık öğrencilik aidatı (105x3=315 £ değerinde)
  • ACCA’nin toplam 9 sınavından muafiyet ücreti (906 £ değerinde)
  • İleri Vergilendirme (AT) sınav ücreti (140 £ değerinde)


ACCA’ye kayıt olan stajyerlerimiz ise aşağıdaki indirimleri alarak yalnızca 120 £’luk bir kayıt ücreti ödeyerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

  • İlk yıl öğrencilik aidatı (105 £ değerinde)
  • ACCA’nin toplam 9 sınavından muafiyet ücreti (906 £ değerinde)


Bu muafiyetlerden yararlanmaya devam etmek için üye ve stajyerlerimizin ACCA’ye kayıtları esnasında “Registration Code” bölümüne aşağıdaki kodları girmeleri yeterli olacaktır:
 

TÜRMOB Üyesi: UCP
TÜRMOB Stajyeri: UCT

 

Ücret muafiyetlerine ilişkin detaylı bilgiye TÜRMOB ve ACCA Muafiyet Anlaşması Ücret Muafiyeti dokümanından ulaşabilirsiniz.