ACCA ile yaptığımız anlaşma gereği meslek mensuplarımız için ücretsiz, stajyerlerimiz için indirimli başvuru süresi 1 Haziran 2018 itibariyle güncellenmiştir.

Değerli Üyemiz ve Stajyerimiz;

 

ACCA ile yaptığımız anlaşma gereği, ders muafiyetlerimiz devam ederken, meslek mensuplarımız için ücretsiz, stajyerlerimiz için ise indirimli başvuru süresi 31 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. 
 

1 Haziran 2018 tarihi itibariyle geçerli olacak ücret ve indirimlere göre;

 

1 Haziran 2018 itibariyle ACCA’ye kayıt olan üyelerimiz, aşağıdaki indirimleri alacaklar ve yalnızca ilk kayıt ücreti olan 79 £’u ödeyerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

§ 3 yıl süresince yıllık üyelik ücreti (97x3=291 £ değerinde)

§ F1’den F9’a muafiyet ücreti (852 £ değerinde)

§ P6 muafiyet ücreti (132 £ değerinde)

 

1 Haziran 2018 tarihi itibariyle ACCA’ye kayıt olan stajyerlerimiz ise aşağıdaki indirimleri alarak yalnızca 120 £’luk bir kayıt ücreti ödeyerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

§ İlk kayıt ücreti (49 £ değerinde)

§ İlk yıl üyelik ücreti (97 £ değerinde)

§ F1’den F9’a muafiyet ücreti (852 £ değerinde)

 

Bu muafiyetlerden yararlanmak için üye ve stajyerlerimizin ACCA’ye kayıtları esnasında “Registration Code” bölümüne aşağıdaki kodları girmeleri yeterli olacaktır:

TÜRMOB Üyesi: TPQ

TÜRMOB Stajyeri: FTU

 

Ücret muafiyetlerine ilişkin detaylı bilgiye TÜRMOB ve ACCA Muafiyet Anlaşması Ücret Muafiyeti dokümanından erişebilirsiniz.